• gerrie van de hoek 2a
 • gerrie van de hoek 2b

Zussen Van den Hoek in de schijnwerpers

UDDEL   -   Donderdagmorgen omstreeks kwart voor zeven werd menigeen wakker van een raar prutelend geluid in de Essenkamp. Het was een 'oud' vrachtwagentje die de zussen Gerrie en Lijsje van den Hoek kwam ophalen. Het zou een bijzondere dag worden. Gerrie van den Hoek hangt, zoals op het spandoek staat, de harp definitief aan de wilgen en kan ze na 24 jaar genieten van haar vrije tijd. Gerrie is begonnen in de gezinsverzorging, toen deden ze er het huishouden nog bij. In die 24 jaar heeft ze veel zien veranderen in de gezinsverzorging. De laatste jaren werkte ze voor Icare. Op haar laatste werkdag werd ze met het 'oude' vrachtwagentje langs haar patienten gebracht, in Elspeet en Vierhouten, wat natuurlijk veel bekijks had.

Voor haar zuster Lijsje was het ook een bijzondere dag, zij werkt al weer 25 jaar in dienst van de hulpbehoevende medemens. Ook zij werkt voor en vangt al 25 jaar van Icare. Zij moet nog een kleine twee vangen van Icare voor ze kan stoppen met werken.

Gerrie en Lijsje van den Hoek stonden in de schijnwerper en hebben deze aandacht zeker verdient.

4 Reacties


 1. Hanna en Berend
  29 april 2016
  Gerrie en Lijsje van hartegefeliciteerd Gerrie geniet van je vrije tijd en Lijsje er nog een paar jaartjes tegenaan nog fijne en gezonde jaren toegewenst Gr Berend en Hanna
 2. Name cobie van den hoek
  29 april 2016
  Uw reactie* Dag Gerrie en Lijsje, Van harte gefeliciteerd! Gerrie ga fijn genieten van je pensioen en Lijsje nog even genieten van je werk! Groet van jullie nicht uit Lelystad
 3. NameHennie van den Hoek
  30 april 2016
  Uw reactie*Dag zusters uit de zorg.Gerrie ik wens je alle goeds toe,geniet van je vrije tijd.Lijsje nog even een paar jaartjes genieten van je werk.Groetjes jullie nicht uit Elburg.
 4. Gerrie en Lijsje
  02 mei 2016
  Leuk deze reacties, zo hoor je nog eens wat van de nichtjes.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203